ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ

Για τη διασφάλιση ήρεμης, αξιοπρεπούς και αποτελεσματικής νοσηλείας των ασθενών του Νοσοκομείου μας, σημειώνουμε τις παρακάτω υποχρεώσεις και κανόνες συμπεριφοράς, νοσηλευομένων, συνοδών, επισκεπτών και εργαζομένων, από τους οποίους ζητάμε τη συνεργασία τους. Συγκεκριμένα:

o Το ωράριο του επισκεπτηρίου πρέπει να τηρείται, ώστε να εξασφαλίζονται συνθήκες ηρεμίας και ανάπαυσης για όλους τους ασθενείς. Οι ώρες του επισκεπτηρίου είναι:

Δευτέρα – Παρασκευή : 17.00 – 20.00

Σάββατο, Κυριακή και αργίες : 11.00 - 13.00 και 17.00 - 20.00

o Η παραμονή επισκεπτών και συνοδών εκτός του ωραρίου επισκεπτηρίου δεν επιτρέπεται παρά μόνο για ειδικούς λόγους και κατόπιν ειδικής άδειας.

Κατά την παραμονή του ο συνοδός θα πρέπει να φοράει διαρκώς την ειδική κάρτα παραμονής συνοδού (κίτρινη ή πράσινη κάρτα), που εκδίδεται από την Προϊσταμένη του τμήματος νοσηλείας.

o Η είσοδος αυτοκινήτων συνοδών και ασθενών στους χώρους του Νοσοκομείου δεν επιτρέπεται παρά μόνο για την επιβίβαση ή αποβίβαση ασθενούς .

o Η καθαριότητα των χώρων του Νοσοκομείου είναι ευθύνη όλων. Ασθενείς, συνοδοί και προσωπικό θα πρέπει να φροντίζουν, ώστε ντουλάπες, ράφια, είδη υγιεινής και γενικότερα οι κοινόχρηστοι χώροι αλλά και οι χώροι των θαλάμων και των γραφείων να διατηρούνται σε καλή κατάσταση από πλευράς καθαριότητας και υγιεινής.

o Για οτιδήποτε περιττό, παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε τους κάδους απορριμμάτων.

o Aπαγορεύεται σε οποιοδήποτε χώρο του Νοσοκομείου και στο κυλικείο η χρήση προϊόντων καπνού, νέων προϊόντων καπνού, ηλεκτρονικών τσιγάρων και φυτικών προϊόντων για το κάπνισμα.

o Η μεταφορά και κατανάλωση στους θαλάμους καφέ και αναψυκτικών σε πλαστικά ή χάρτινα ποτήρια δεν επιτρέπεται. Τα παραπάνω θα πρέπει να καταναλώνονται εντός του Κυλικείου. Επίσης, απαγορεύεται η μεταφορά τροφίμων στους θαλάμους.

o Η χρήση κινητών τηλεφώνων στα τμήματα, παρουσία ασθενών, δεν επιτρέπεται.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Νοσηλευτική υπηρεσία: 8ωρο επί 24ωρου βάσεως

Ιατρική Υπηρεσία : 08:00πμ – 15:00μμ

Τεχνική Υπηρεσία : 07:00πμ – 15:00μμ

Διοικητική – Οικονομική Υπηρεσία: 07:00πμ – 15:00μμ

Φωτογραφίες Θεαγενείου

Copyright 2012 - Theageneio General Hospital of Thessaloniki - Designed and Developed by PbP