Εφημερίες Νοσοκομείου

Τηλεφωνικό Κέντρο

Επισκεπτήριο

Εφημερίες Νοσοκομείων

                                          

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                         Θεσσαλονίκη 08/04/2020

 • Θέμα: «Νέα λειτουργία Συλλόγου "ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ" Θεσσαλονίκης & Online Εκπαιδευτικά Σεμινάρια».

  Προτεραιότητά μας αποτελεί πάντα η υγεία των μελών μας, των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται, καθώς και των εργαζομένων του Συλλόγου μας. Για τον λόγο αυτό, ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας για τον Νέο Κορωναϊό SARS-CoV-2 και #Μένουμε_Σπίτι! ΠαράΜΕΝΟΥΜΕ όμως πάντα δίπλα σας και συνεχίζουμε έστω κι απομακρυσμένα τη λειτουργία του Συλλόγου μας (Δευτέρα-Παρασκευή, 09:00-17:00) για Ενημέρωση, Υποστήριξη και Συμβουλευτική σε θέματα που αφορούν στον Καρκίνο του Μαστού, με τους παρακάτω τρόπους: Τηλεφωνική Ενημέρωση ή Συνεδρία Facebook Messenger Συνεδρία μέσω Βίντεοκλήσης (Κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης). Επιπλέον πραγματοποιούνται ομάδες ψυχολογικής στήριξης online, εκπαιδεύσεις εθελοντριών μέσω πλατφόρμας και αποστολή με courier περούκες και προθέματα μαστού.

  Εκπαιδευτικά Σεμινάρια «Αλλάζω...Αλλά ΖΩ» on-line

  Στα πλαίσια αυτής της νέας λειτουργίας διοργανώνουμε τα Εκπαιδευτικά Σεμινάρια «Αλλάζω...Αλλά ΖΩ»! Με ένα κλικ, οι Ιατροί κι οι Επιστημονικοί Συνεργάτες του Συλλόγου μας θα βρίσκονται στην οθόνη σας για να σας ενημερώσουν και να σας συμβουλέψουν σχετικά με θέματα: Που αφορούν σε ασθενείς με Καρκίνο του Μαστού στην περίοδο του Κορωνοϊού Διατροφής και ευεξίας όσο #Μένουμε_Σπίτι Τρόπων πρόληψης και προστασίας από την πανδημία του Κορωνοϊού για τον γενικό πληθυσμό. Έχουμε ήδη ολοκληρώσει τρεις κύκλους με θέμα τη διατροφή, άσκηση και το ανοσοποιητικό.

  Επόμενο Σεμινάριο

  Συντονιζόμαστε την Τετάρτη 8 Απριλίου στις 18:15 για το 3ο Online Εκπαιδευτικό Σεμινάριο «Αλλάζω... ΑλλάΖΩ!».

  Θέμα μας: «Ογκολογία εν μέσω πανδημίας»

  Τι πρέπει να προσέξουν οι ογκολογικοί ασθενείς κατά τη διάρκεια της πανδημίας;

  Πώς μπορεί να βοηθήσει στην προστασία τους το οικείο και οικογενειακό τους περιβάλλον;

  Τις απαντήσεις σε όλα τα σημαντικά ερωτήματα θα δώσει live η διοικήτρια του Δρ. Ε. Κουρτέλη-Ξουρή Διοικήτρια Α.Ν.Θ. Θεαγενειο και ο κ.Αναστάσιος Μπούτης, Επιμελητής Ά ΕΣΥ, Παθολόγος-Ογκολόγος, ΑΝΘ «Θεαγένειο».

  Τρόποι σύνδεσης στο σεμινάριο:

  Ακολουθείτε με κλειστή κάμερα τον παρακάτω σύνδεσμο:

  https://us02web.zoom.us/j/277164697?pwd=WWg5U3lEZGlka1lySDJxelh3QjlrUT09

  ΚΩΔΙΚΟΣ: 018359

  #Μένουμε_Σπίτι για να έχουμε όλοι την υγειά μας!

  Αυτή την περίοδο δίνουμε όλοι μαζί μια μάχη, το αποτέλεσμα της οποίας θα κριθεί και από το κατά πόσο θα δείξουμε ατομική ευθύνη και συλλογική συνείδηση! Πρέπει να καταφέρουμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε τους νοσηλευτές και τους γιατρούς μας και να σώσουμε εκατοντάδες ή χιλιάδες ζωές γιαγιάδων και παππούδων, αλλά και όσων άλλων χρειαστούν ιατρική φροντίδα τις επόμενες εβδομάδες! Με τις Ευχές μας να πάνε όλα σύντομα καλά! Η ομάδα του Άλμα Ζωής Θεσσαλονίκης.

  Επικοινωνία:

  Δέσποινα Πάρτσια Επιστημονικά Υπεύθυνη των Προγραμμάτων του Συλλόγου Υπεύθυνη Διοργάνωσης Sail for Pink Κοινωνική Λειτουργός-Ψυχοθεραπεύτρια GESTALT

  dpartsia@gmail.com

  breastcathes@gmail.com

  6977991750

  

Φωτογραφίες Θεαγενείου

Copyright 2012 - Theageneio General Hospital of Thessaloniki - Designed and Developed by PbP